Hedenstorpsdagen 2023

Varmt välkomna lördagen 22 april kl. 10-14


Hedenstorpsdagen har arrangerats med syftet att sprida information och få besökare till våra områden. För föreningen är det ett sätt att informera om och marknadsföra verksamheten på området och för företag med försäljning till allmänheten så kan det vara ett tillfälle att få kunder att hitta hit.

Den 22 april 2023 kommer flera av företagen på Hedenstorp och i Sandseryd ha extra öppet och speciella kunderbjudanden. Dessutom kommer det vara flertal aktiviteter under eventet som är förlagt helt till området på Hedenstorp. Vi har även tänkt ha bagage-loppis där ungefär 25 platser kommer att kunna erbjudas och då är det tänkt att man anmäler sitt intresse via vår nya hemsida www.hedenstorpbn.se. Tanken har också varit att vi skulle ha en torg där man kan hyra en plats i ett tält till företagare som inte har plats eller möjlighet att använda sina egna lokaler men som ändå vill sälja ut restlager m.m till allmänheten. Hundshow med Securitas, hoppborg för alla barn och korv med bröd kommer också att erbjudas. Vi passar även på att fira Hedenstorps Business networks 70 års jubileum.

Vi vill gärna höra era åsikter/tips och om ni är intresserade av att vara med på Hedenstorpsdagen! Mejla gärna Patrik Holst på patrik.holst@jonkoping.se eller Peter Christensson på peter@alpist.se.

Evenemanget är avslutat.

Datum

apr 22 2023
Expired!

Tid

10:00 am - 2:00 pm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *